Welkom bij SMITH Senioren Service. SMITH Senioren Service biedt ondersteuning aan de oudere wordende mens in zijn leefomgeving, waarbij kwaliteit van leven, zelfredzaamheid, mobiliteit en veiligheid centraal staan. Door verschillende vormen van samenwerking kan er een complete service geboden worden, individueel bepaald met behoud van de eigen regie. 

Het hedendaagse leven is anders dan vroeger. Verwacht wordt dat ouderen langer zelfstandig blijven binnen de huidige maatschappij. Familie, vrienden en kennissen die eventueel hulp zouden kunnen bieden, wonen niet in de buurt of hebben een druk leven waardoor ouderen vooral op zichzelf aangewezen zijn.

Thuis blijven wonen en zelfstandig functioneren is belangrijk, maar naarmate u ouder wordt zal er steeds meer behoefte zijn aan ondersteuning in de leefomgeving. 

Zeker als u op uw vertrouwde manier wilt blijven leven in uw eigen omgeving. SMITH Senioren Service kan u helpen om de kwaliteit van uw leven te waarborgen.

Particulieren

Diensten

SMITH Senioren Service levert diensten om u of uw naasten te ondersteunen in het dagelijks leven. Zo kunt u langer thuis en in uw eigen omgeving blijven wonen en functioneren met een goede kwaliteit van leven, waarbij uw zelfredzaamheid, mobiliteit en veiligheid ondersteund en bevorderd wordt. 

Enkele voorbeelden van de diensten van

SMITH Senioren Service.

  • Individuele begeleiding (Ontlasting van de mantelzorger)

  • Regelen van hulpmiddelen.

  • Inzetten van domotica (comfortabel en veilig leven en zorgondersteuning)

  • Ondersteuning bij persoonlijke verzorging (thuiszorg organisaties inzetten).

  • Aanspreekpunt tussen particulieren, bedrijven en organisaties (gemeente, thuiszorgorganisaties, leveranciers van hulpmiddelen.

  • Inzetten van maaltijden aan huis

  • Verbouwingen, renovaties en onderhoud aan het huis

  • Adviseren en informeren over bestaande voorzieningen en mogelijkheden in de omgeving.

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij graag contact met u op.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.