Profiel

Graag wil ik me aan u voorstellen. Mijn naam is Robin Smith (1976) en ik ben eigenaar van SMITH Advies en Consultancy en SMITH Senioren Service. Ik ben afgestudeerd als Toegepast Gerontoloog, gespecialiseerd in de ouder wordende mens in de maatschappij (50 plus).

Binnen mijn bedrijf richt ik me op de volgende expertise gebieden: ZorgWelzijnWonenWerkVrije tijd, Mobiliteit en Innovatie. Dit doe ik zowel voor bedrijven als particulieren.

Bedrijven 

Door een brede oriëntatie en tevens specialisatie op de gebieden zorg, welzijn, wonen, werk, vrije tijd, mobiliteit en innovatie, kan SMITH Advies & Consultancy voor bedrijven de ontwikkelingen met betrekking tot de ouder wordende mens vertalen in praktisch beleid. Hierbij bied ik oplossingen voor vraagstukken met betrekking tot de groep 50-plussers door het maken van adviesplannen, het trekken van conclusies, het geven van aanbevelingen, het maken en begeleiden van implementatie- en veranderplannen en het leiden van projecten.

Particulieren 

Door een brede kennis op het gebied van zorg, welzijn, wonen, werk, vrije tijd, mobiliteit en innovatie en door kennis van de zorgkaart uit de regio, kan ik inspelen op de behoeften van de ouder wordende mens in zijn woonomgeving. Naast de oudere zelf staat ook de hulpvraag centraal. Dit alles met behoud van de eigen regie over de kwaliteit van leven, zelfredzaamheid, mobiliteit en veiligheid. Op die manier kan de ouder wordende mens zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in zijn eigen prettige leefomgeving.