PROFIEL

Graag stellen wij ons aan u voor. Wij zijn Floor en Robin Smith. Wij zijn eigenaar van SMITH Advies & Consultancy en SMITH Senioren Service en wij zijn beiden Toegepast Gerontoloog. Wij zijn gespecialiseerd in vraagstukken rondom de ouder wordende mens in de maatschappij (50 plus).

Floor Smith –
van schijndel
Robin Smith

Binnen ons bedrijf richten wij ons op de volgende expertisegebieden: Zorg, Welzijn, Wonen, Vrije tijd, Mobiliteit, en Innovatie. Dit doen wij zowel voor bedrijven, organisaties en overheden, als voor particulieren.

SMITH Advies & Consultancy adviseert, ondersteunt en begeleidt bedrijven, organisaties en overheden op het gebied van vraagstukken waarmee de ouder wordende mens te maken heeft.

SMITH Senioren Service biedt ondersteuning aan de ouder wordende mens in de samenleving, waarbij kwaliteit van leven, zelfredzaamheid, mobiliteit en veiligheid centraal staan.

Binnen SMITH Service Design ontwikkelen wij producten en diensten. Dit doen we niet alleen met ouderen, maar ook met andere stakeholders, zoals bedrijven, (zorg)instellingen, kenniscentra en onderwijsinstellingen.

Contact opnemen

Telefoonnummer:

  • 06 – 22 91 81 68

Wil je ons volgen?